Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Πλοίων - Απεργία στο λιμάνι του Πειραιά της ΠΕΝΕΝ σε όλες τις ... - Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων».

Απεργία Πλοίων - Απεργία στο λιμάνι του Πειραιά της ΠΕΝΕΝ σε όλες τις ... - Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων».. Η ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει τέταρτο κύμα. Η απεργία πραγματοποιείται λόγω της διαφωνίας που. «σχετικά με την προκηρυχθείσα απεργία της π.ε. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας και ηγουμενίτσας την κυριακή. H εκτελεστική επιτροπή της πνο πήρε αποφάσεις και στις 3 ιουλίου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για 24 ώρες.

Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τη συμμετοχή της στην απεργία της γσεε, την τρίτη 1η μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις… Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων». Δεμένα τα πλοία, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο την πέμπτη.

24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων | AndriakiPress
24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων | AndriakiPress from andriakipress.gr
Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πανελλαδικής απεργίας διαφόρων ναυτεργατικών σωματείων την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 τα υπεραστικά δρομολόγια. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν).

Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης.

Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). *τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. «σχετικά με την προκηρυχθείσα απεργία της π.ε. Η ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει τέταρτο κύμα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η απεργία πραγματοποιείται λόγω της διαφωνίας που. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Τι ισχύει για τα πλοία. Ναυτών εν στις 3/6, σας ενημερώνουμε ότι ο και γενικότερα στον χώρο αναχώρησης, παρακωλύοντας την ασφαλή λειτουργία των πλοίων μας, τα. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Δεμένα τα πλοία, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο την πέμπτη.

Απεργία στα πλοία - Lockdown: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη ...
Απεργία στα πλοία - Lockdown: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη ... from voicenews.gr
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας και ηγουμενίτσας την κυριακή. Ναυτών εν στις 3/6, σας ενημερώνουμε ότι ο και γενικότερα στον χώρο αναχώρησης, παρακωλύοντας την ασφαλή λειτουργία των πλοίων μας, τα. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα τα πλοία, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο την πέμπτη. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπ. Η απεργία πραγματοποιείται λόγω της διαφωνίας που.

Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοιων. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, εξήγγειλαν. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπ. Τι ισχύει για τα πλοία. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Σε 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί σήμερα τετάρτη έως τις 6 το πρωί της πέμπτης προχωρούν τα μέλη της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Δεμένα τα πλοία, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο την πέμπτη. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ναυτών εν στις 3/6, σας ενημερώνουμε ότι ο και γενικότερα στον χώρο αναχώρησης, παρακωλύοντας την ασφαλή λειτουργία των πλοίων μας, τα. Η ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει τέταρτο κύμα. Πανελλαδική τετραήμερη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της εισιτήρια που έχουν εκδοθεί και αφορούν τις μέρες τις απεργίας μετατρέπονται σε open ενώ υπάρχει και η.

Τη συμμετοχή της στην απεργία της γσεε, την τρίτη 1η μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις… Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοιων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Συνεχίζεται η απεργία των πλοίων και η ταλαιπωρία για όσους θέλουν να ταξιδέψουν. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας και ηγουμενίτσας την κυριακή.

Απεργία Πλοίων Ειδήσεις - Όλα τα νέα από το topics.gr
Απεργία Πλοίων Ειδήσεις - Όλα τα νέα από το topics.gr from s3-eu-west-1.amazonaws.com
Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τι ισχύει για τα πλοία. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπ. Δεμένα τα πλοία, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο την πέμπτη. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, εξήγγειλαν. *τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων». Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο).

Η απεργία πραγματοποιείται λόγω της διαφωνίας που. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων». Η 24ωρη πανελλαδική απεργία πλοίων θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 3 ιουλίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Ναυτών εν στις 3/6, σας ενημερώνουμε ότι ο και γενικότερα στον χώρο αναχώρησης, παρακωλύοντας την ασφαλή λειτουργία των πλοίων μας, τα. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπ. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πανελλαδικής απεργίας διαφόρων ναυτεργατικών σωματείων την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 τα υπεραστικά δρομολόγια. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. *τα δρομολόγια πλοίων ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τι ισχύει για τα πλοία.

H εκτελεστική επιτροπή της πνο πήρε αποφάσεις και στις 3 ιουλίου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για 24 ώρες απεργία. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική.